Η Εταιρια

Ποιοι Είμαστε

Ποιότητα στον ύπνο, καλύτερη ζωή… από το 1960!

…από το 1960

Η Life Strom με περίσσιο ελληνικό μεράκι, συνέπεια στην εξέλιξη, όραμα για ποιότητα στον ύπνο, αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και προσφέρει κορυφαία στρώματα για καλύτερο ύπνο, για καλύτερη ζωή!

…εμπειρία 60 ετών

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο σύγχρονης τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τα υποαλλεργικά υφάσματα από φυτικές ίνες, υπογράφουν άνετα, ποιοτικά στρώματα για κάθε τύπο σώματος.

Ορθοπεδικά, ανατομικά αλλά και «ατομικά», «προσωποποιημένα» στρώματα που ικανοποιούν την ανάγκη σας για ποιοτικό ύπνο, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής!

Από το 1960, ξεκινώντας από τη Βόρεια Εύβοια, η Life Strom συνεχίζει να εξελίσσεται, να καινοτομεί και να προσφέρει μοναδική εμπειρία στον ύπνο με κορυφαία, χειροποίητα στρώματα.

Υποκατάστημα

Μεγάλη ποικιλία στρωμάτων υψηλής ποιότητας κατασκευής για τις πολύτιμες ώρες ξεκούρασής σας.

Τα καινοτόμα υλικά και υφάσματα από φυτικές ίνες, υποαλλεργικά, βραδύκαυστα κ.αι σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν μεγάλη ποικιλία στρωμάτων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Έτσι, φτάσαμε στον όρο «ατομικό στρώμα».

Η αξιοπιστία της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και η τέχνη του ποιοτικού ελέγχου από έμπειρους κατασκευαστές, δίνουν στα προϊόντα της Life Strom μοναδικό χαρακτήρα.

Η πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής με καινοτομίες είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις!