Η Εταιρια

Ποιοι Είμαστε

Life σημαίνει ΖΩΗ. Life Strom σημαίνει ποιοτική ζωή.

…από το 1960

Η ίδρυση της εταιρείας μας ξεκινάει από ένα μικρό εργαστήριο το 1960, όπου κατασκευάζονταν χειροποίητα βαμβακερά στρώματα με τα πιο προσεγμένα και ποιοτικά υλικά της εποχής.

…40 χρόνια μετά

Με πυξίδα μας τον σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας, επενδύσαμε στην έρευνα, στην τεχνογνωσία και στο ανθρώπινο δυναμικό έτσι, ώστε 40 χρόνια μετά, αρχές πια του 2000, η Life Strom να διαθέτει πλήρως αναπτυγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι ηλεκτρικές μηχανές αντικαταστάθηκαν από σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έφεραν περισσότερη ακρίβεια και μεγαλύτερη ποικιλία στην παραγωγή μας.

Η εξέλιξη και ο πειραματισμός δεν σταματούν ποτέ, και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου η Life Strom με υπερσύγχρονα πλέον μηχανήματα της Ιταλικής βιομηχανίας στρωμάτων, επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής μένοντας παράλληλα πιστή στις ανάγκες των πελατών.

Υποκατάστημα

Μεγάλη ποικιλία στρωμάτων υψηλής ποιότητας κατασκευής για τις πολύτιμες ώρες ξεκούρασής σας.

Τα καινοτόμα υλικά και υφάσματα από φυτικές ίνες, υποαλλεργικά, βραδύκαυστα κ.αι σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν μεγάλη ποικιλία στρωμάτων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Έτσι, φτάσαμε στον όρο «ατομικό στρώμα».

Η αξιοπιστία της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και η τέχνη του ποιοτικού ελέγχου από έμπειρους κατασκευαστές, δίνουν στα προϊόντα της Life Strom μοναδικό χαρακτήρα.

Η πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής με καινοτομίες είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις!